ABA TOOLKIT

Conectează ECHIPA la dosarul online al copilului tău

ABA Toolkit este o platformă pentru crearea și implementarea planurilor de intervenție personalizate complete și adaptate copiilor cu TSA. Cu ajutorul instrumentului de evaluare, precum și prin crearea unei baze personale de protocoale, ABA Toolkit îi permite părintelui, terapeutului și coordonatorului să facă schimbări rapide în programul curent al copilului și să-i urmărească progresul prin rapoarte și grafice detaliate.

PARINTI: Oferă părinților un sistem transparent al tuturor programelor și intervențiilor copilului și le oferă toate informațiile necesare asumării celui mai important rol în procesul de învățare și dezvoltare al copilului.

TERAPEUTI: Programul online ușor de utilizat ghidează terapeuții pas cu pas prin programele copilului și le oferă instrumente de a înregistra achizițiile zilnice ale copilului, precum și de a înregistra datele din intervențiile pe comportamentele problematice.

COORDONATOR: Sprijină coordonatorul cu ajutorul instrumentelor de care are nevoie pentru a crea planuri de intervenție personalizate și a monitoriza progresul copilului cu autism prin rapoarte săptamanale sau lunare, analiza graficelor actualizate zilnic de echipa copilului și sprijină trainingul continuu al terapeutului și al părintelui prin oferirea de feedback pe baza înregistrărilor video încărcate de părinte pe platformă.

Cum se face evaluarea ABLLS-R pe platforma ABA TOOLKIT?

•  Criteriile obtinute in urma evaluarii se introduc manual in platforma.

•  Pentru utilizarea si emiterea de rapoarte ABLLS-R aveti nevoie de The Assessment of Basic Language and Learning Skills – James W. Partington, PHD. In platforma nu sunt introduse criteriile din protocolul ABLLS-R.

•  190 de abilitati sunt insotite de video pentru a pastra fidelidatea testarii.

•  Evaluatorul poate selecta abilitatile care apar la o anumita varsta (ex., 2 ani, 3, 4, 5, 6+ ani). Mai mult, ii sunt oferite doua optiuni pentru monitorizarea/organizarea evaluarii: Am terminat de evaluat abilitate & Vreau sa mai verific o data.

Ce tipuri de rapoarte de evaluare puteti emite din platforma?

1) Raport de evaluare – pe baza datelor normative publicate de J. W. Partington, PHD

2) Graficul abilitatilor

3) Raport de itemi invatati (se pot introduce itemii testati sau se pot alege din cei oferiti de platforma).

Platforma: www.abatoolkit.com

Copyright 2019 DAAL Autism Project